ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ»

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

«ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου, διοργανώνει την καθιερωμένη διημερίδα επιμόρφωσής του στο ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
(Μαρασλή 4, Αθήνα 13245, στάση Μετρό «Ευαγγελισμός»), 
 το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Ιανουαρίου 2016, με βιωματικά εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών Διδακτικής, Παιδαγωγικής, Συμβουλευτικής και Καινοτόμων Δράσεων, για όλους τους καθηγητές γαλλικής φιλολογίας αλλά και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, καθώς και δασκάλους και νηπιαγωγούς. Τα βιωματικά σεμινάρια στοχεύουν στον εμπλουτισμό των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών, καθώς και στην προσωπική βελτίωση και ηθική στήριξη των εκπαιδευτικών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθηγητές γαλλικής αλλά και καθηγητές όλων των άλλων ειδικοτήτων, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, φοιτητές συναφών τμημάτων. Οι συμμετέχοντεςεπιλέγουν ένα σεμινάριο ανά κύκλο δεδομένου ότι διενεργούνται παράλληλα. Η διημερίδα θα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης στην αυλή του Διδασκαλείου. Στη λήξη της διημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου