ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο1 ( 28-1-2018 )

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Νο1 ( 28-1-2018 )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Για την πρόσληψη Κοινωνικού/ής Λειτουργού με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 7 μηνών (περίληψη). 

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο ανακοινώνει την πρόσληψη ενός/μιας κοινωνικής λειτουργού με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας επτά μηνών. 
Απαιτούμενα προσόντα: 
α) Πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης Κοινωνικής Εργασίας ή πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης Κοινωνικής Εργασίας ή ισότιμης Σχολής της αλλοδαπής με αντίστοιχη ειδικότητα. 
β) Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία ενός έτους ως Κοινωνική λειτουργός. 
γ) Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 
δ) Πολύ καλή γνώση Η/Υ. 
ε) Αδεια άσκησης επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού. 
στ) Να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας. 
ζ) Να είναι ηλικίας από 23 έως 40 ετών. 
η) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της προσφερόμενης θέσης εργασίας. 
θ) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.). 

Η προθεσμία υποβολής λήγει τη Δευτέρα 12/2/2018. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να παραλάβουν την Προκήρυξη και να υποβάλλουν την αίτηση πρόσληψης στα γραφεία μας στη διεύθυνση: Κρέμου 128, 17675 Καλλιθέα (τηλ. επικοινωνίας: 210/9521728, 210/9560735) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. από τη Δευτέρα 29/1/2018. 
Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τριμελή Επιτροπή που θα οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. του Π.Ε.Ν., η οποία θα εξετάσει τις υποψηφιότητες, και θα πραγματοποιήσει γραπτή εξέταση με όσους υποψηφίους έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, θα συντάξει πίνακες κατάταξης και θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. που είναι αρμόδιο να αποφασίσει. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης και πρόσβασης στους ατομικούς τους φακέλους και στα ατομικά φύλλα αξιολόγησής τους, κατόπιν αίτησής τους στο Πρωτόκολλο, εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Π.Ε.Ν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου