ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο2 ( 10 -2- 2016 ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ Eirini Ventouri ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Λειτουργός ζητείται για μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Βούλα.
Τηλ.: 210 8992200

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα παρακαλω πολυ κοινοποιηστε το και στην ομαδα σας στο fb. Σημερα το πρωι καλεσα για την θεση της κοινωνικης λειτουργου και μια κυρια αμεσως μου ειπε οτι η θεση εχει καλυφθει .οταν την ρωτησα ποτε προλαβε καθως η αγγελια ειχε δημοσιευτει προσφατα αμεσως μου απαντησε οτιηταν παλια και την ξανα ανακοινωσαν.Στην συνεχεια με ρωτησε ευθεως αν εχω καπιο μεσον και οταν της απαντησα οχι με ρωτησε την ηλικια μου και την εμπειρια μου και η απαντηση της ηταν :κοιταξτε μην σας αποθαρυνω στειλτε το βιογραφικο σας. Ο λογος που σας στελνω την εμπειρια μου και πρεπει να ακουστει επιτελους καθως οι διαφορες οργανωσεις μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας βγαζουν προκυρηξεις και αγγελειες και αν δεν εχεις μεσον και εμπειρια δεν σε παιρνουν ουτε καν για την συνεντευξη .Δεν ξερουν ομως οτι αν καποια απο αυτα τα καθαρματα δεν δωσει την ευκαιρια και σε ενα ατομο 24 ετων να εργαστει πως θα αποκτησει την εμπειρια.Ντρεπομαι που ζω σε μια τετοια χωρα που αν δεν εχεις μεσον δεν προκειται να βρεις δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK.O ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FB EINAI NA ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ Η ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw to esteila edw kathws den diathetw profil sto fb kai tha ithela na dimosieutei gia na xeroun kai oi ipolipoi sibadelfoi ti simvainei me tin sigekrimeni aggelia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή