ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.

Με ευχές και βραβεύσεις η κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς

Σε ζεστό κλίμα στο Εντευκτήριο Εκάλης την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το 2016 της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς, όπου υπάγονται περίπου 250 υπάλληλοι, με πλήθος ειδικοτήτων, κυρίως κοινωνικού προσανατολισμού.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος κατά την κοπή της πίτας ευχήθηκε υγεία και δουλειά σε όλους τους εργαζόμενους και εξήρε το έργο της Διεύθυνσης Κοιν. Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν άτομα που συνεισέφεραν με τις γνώσεις και το έργο τους στον τομέα «Κοινωνική Πολιτική και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Οι τιμηθέντες είναι:

Χριστίνα Βάγια: καθηγήτρια - κοινωνική λειτουργός, η οποία οραματίστηκε την σύσταση της Κεντρικής Κοινωνικής Υπηρεσίας στους Δήμους. Το βραβείο παρέλαβε ο σύζυγός της. Εκείνη απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2015, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο έργο.

Δημήτριος Βεζυράκης: κοινωνικός λειτουργός - προϊστάμενος τμήματος κοινωνικής εργασίας Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Κ.Α.Τ». Είναι ο άνθρωπος που πρότεινε και ενέταξε τους κοινωνικούς λειτουργούς μέσα στις ομάδες των προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι» και που βοήθησε στην θεσμοθέτηση των κοινωνικών υπηρεσιών στους Δήμους.

Αγνή Βασιλείου: η πρώτη παιδαγωγός που εργάστηκε στον πρώτο παιδικό σταθμό «Αμπολές» που άνοιξε στο Δήμο Κηφισιάς το 1983, επί της οδού Δηληγιάννη.

Χανιωτάκη Θεοδώρα: η πρώτη παιδαγωγός που εργάστηκε στο πρώτο παιδικό σταθμό που άνοιξε στην Νέα Ερυθραία το 1965 επί της οδού Γ. Παπανδρέου. Επί 26 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Ν. Ερυθραία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου