ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο Κοινωνικών Λειτουργών / Ψυχολόγων «Ψυχολογική και Κοινωνική Εργασία στο πλαίσιο ενός Κοινοτικού φορέα Ψυχικής Υγείας»

        Το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. ως κοινοτικός φορέας Ψυχικής Υγείας  επιδιώκει να παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής  υποστήριξης, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι της ίδιας της κοινότητας στην οποία είναι ενταγμένος, αλλά και να μεταδίδει την κλινική/επιστημονική γνώση που συσσωρεύει. Με αυτό το σκεπτικό το Γραφείο Εκπαίδευσης του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. οργανώνει για 9η χρονιά, από 25/01/2016 έως 18/04/2016 Σεμινάριο, 12 συναντήσεων, για νέους επαγγελματίες της ψυχολογίας και της κοινωνικής εργασίας.
Το Πρόγραμμα νοείται ως μέρος της πρακτικής άσκησης των εκπαιδευομένων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών στο Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. και οι παρουσίες είναι υποχρεωτικές. Το θέμα του Σεμιναρίου είναι: «Ψυχολογική και Κοινωνική Εργασία στο πλαίσιο ενός Κοινοτικού φορέα Ψυχικής Υγείας» Εισαγωγικά στοιχεία.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα ώρα 9.30 - 11.30  στην αίθουσα Βιβλιοθήκης του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε, Νοταρά 58, Αθήνα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εκπαιδευομένων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών επεκτείνεται και σε ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς μη εκπαιδευόμενους στο Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. με αντίτιμο συμμετοχής 60 ευρώ.

            Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου